Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaken: ik ben er nog niet

29 augustus 2011 13:08

In een interview met NUsport liet Ruben Schaken weten blij te zijn met zijn basisplaats, maar zich te realiseren dat hij nog een lange weg te gaan heeft. "Ik ben er nog niet. Vorig seizoen speelde ik de eerste negen wedstrijden ook best aardig. Daarna kwam ik op de bank terecht, werd ik drie wedstrijden geschorst en moest ik worden geopereerd aan mijn knie. Dat was minder, omdat ik niet van waarde kon zijn. Ik ben blij dat ik me heb teruggeknokt en de laatste wedstrijden belangrijk heb kunnen zijn voor de ploeg. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer. We moeten door."

"Want eerlijk is eerlijk: eigenlijk heb ik in mijn eerste Feyenoord-jaar helemaal niets laten zien. Ik vond dat ik het aan mezelf verplicht was om sterker uit mijn revalidatie te komen en dit seizoen een nieuwe start te maken. Ik hoop dat die start nu is ingezet."

Meer van Schaken: NUsport.nl




Tags

schaken revalidatie ruben teruggeknokt zwaluw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.522 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave