Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Schaken dichtbij basis

21 augustus 2011 15:45 - Feyenoord.nl

Op de officiële website prees Ronald Koeman Ruben Schaken. Na goede invalbeurten zit hij dicht tegen een basisplaats aan. "Ruben doet het heel erg goed. Hij heeft veel snelheid, is dreigend en voert ook bij balverlies heel gedisciplineerd zijn taken uit. Hij speelt met vertrouwen en zit steeds dichter tegen het elftal aan. Het is prettig om zo’n speler achter de hand te hebben. Een luxeprobleem."

Zelf wil de aanvaller zich nog niet rijk rekenen. "Natuurlijk hoop ik op een basisplaats, maar dat is niet aan mij. Ik voel me sterk en kreeg vandaag van de trainer de opdracht om van toegevoegde waarde te zijn. Dat is aardig gelukt, denk ik."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman schaken ruben balverlies gedisciplineerd luxeprobleem prees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brands gaal geluisterd gio hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda