Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman kan leven met remise, blij met veerkracht elftal

21 augustus 2011 15:41

Ronald Koeman liet na afloop tegenover Feyenoord.nl weten te kunnen leven met de remise in het Polman Stadion. De coach noemde de uitslag terecht en prees de veerkracht die zijn ploeg na de opgelopen achterstand aan de dag had gelegd. "Als we zo terugkomen na een achterstand, dan kan ik daar alleen maar tevreden over zijn. In het verleden betekende een achterstand vaak dat het helemaal niets meer werd. Vandaag was dat anders en dat geeft vertrouwen."

"Ik vond ons in de slotfase steeds sterker worden. Ik kreeg de indruk dat wij toen iets frisser waren dan Heracles. We kregen kansen, al had Heracles natuurlijk ook nog een doelpunt kunnen maken. Al met al is 1-1 een terechte uitslag."




Tags

koeman remise veerkracht heracles betekende frisser polman prees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat affordability arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile erection fildena gegadigden generic gio giovannni hartman kasperk kloese medication nederland pastoor potter sildenafil slot wehave wieffer yoda