Transparent
Inloggen
Sluiten

Fer: ik heb transfer uit mijn hoofd gezet

18 augustus 2011 16:42 - Sport-promotion.nl

Via een verklaring op de website van het makelaarskantoor Sport-Promotion laat Leroy Fer weten een transfer uit zijn hoofd gezet te hebben. De verklaring volgt na een onderhoud vandaag met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen.

"Ik wil er een mooi seizoen van maken. Een transfer heb ik uit mijn hoofd gezet. Ik focus me op Feyenoord." Feyenoord wil Fer niet meer verkopen. "Dus ga ik er nu vanuit dat ik het seizoen gewoon afmaak bij Feyenoord. ,Dat is de uitkomst van mijn gesprek van vandaag. Als Feyenoord niet wil meewerken, dan is dat zo. Ik begrijp van Twente dat ze er naar hun mening alles aan hebben gedaan om een akkoord te bereiken. Het bod is telkens verhoogd. Maar Feyenoord houdt voet bij stuk. Dat is de realiteit en daar moet ik dan ook vrede mee hebben. En dat heb ik nu ook."

"Ik hou van Feyenoord. Ik speel hier vanaf mijn jeugd, heb er mijn debuut mogen maken in het betaalde voetbal. Daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven. Maar iedere speler wil op een gegeven moment een stap zetten, naar iets anders, een nieuwe omgeving. Zo werkt het nu eenmaal in het voetbal. Toen Twente zich voor me meldde sprak die club me meteen aan. Dat mag toch? Je kunt niet zeggen dat ze het niet goed hebben gedaan de afgelopen jaren."

Hij ging er bovendien vanuit dat Feyenoord het geld goed zou kunnen gebruiken. "Ik heb een aflopend contract, ben bezig aan mijn laatste jaar in de Kuip. Feyenoord komt uit een diep dal en met deze transfersom hadden de geldschieters een deel van hun investeringen terug kunnen krijgen. Het is nooit bij me opgekomen om bewust mijn laatste jaar uit te dienen en dan transfervrij de deur uit te lopen. Zo zit ik niet in elkaar. Daarom dacht ik dat de clubs er wel uit zouden komen."

De uitleg van technisch directeur Martin van Geel wekte aan de andere kant ook begrip bij Fer. "Ik begrijp van hem dat de club zelf weinig voordeel heeft aan de transfer, omdat het merendeel van het geld niet herinvesteerbaar is. Van Geel en de Raad van Commissarissen zeggen dus nee tegen mijn transfer, puur op sportieve gronden. Als ik vertrek kan er blijkbaar geen andere speler voor in de plaats worden gehaald. Tja, daar kan ik dan ook wel begrip voor opbrengen."

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

fer twente afmaak dal geldschieters gronden herinvesteerbaar jansen kuip merendeel onderhoud opgekomen promotion vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin ueda wieffer zerrouki