Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: ik maak zelf de keuze voor een club

16 augustus 2011 23:42 - Fotbollskanalen.se

De zaakwaarnemer van Feyenoord-target John Guidetti liet tegenover het Zweedse Fotbollskanalen weten dat het nog wel tot einde van deze week of volgende week kan duren alvorens er duidelijkheid is over zijn toekomst. Het is nadrukkelijk wel de bedoeling om verhuurd te worden door Manchester City. Waar hij eerder nog door Manchester City werd gestald bij Burnley, stelt zijn zaakwaarnemer dat in zijn nieuwe contract de 'unieke' voorwaarde is opgenomen dat de aanvaller zelf de club kiest waaraan hij verhuurd wordt. 'De club mag natuurlijk een voorstel doen, maar wij maken de keuze. Op individuele namen van clubs ga ik niet in.' Volgens geruchten zou hij al dichtbij een overgang naar QPR zijn. 'QPR heeft al diverse aanvallers aangetrokken' zo zwakte de zaakwaarnemer die geruchten af.

Meer op Fotbollskanalen.se




Tags

guidetti qpr burnley fotbollskanalen gestald target zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.139 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda