Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: veel interesse voor Guidetti

16 augustus 2011 07:23

In De Telegraaf laat Martin van Geel weten dat er veel interesse is voor de 19-jarige John Guidetti. Van Geel informeerde bij Manchester City, maar die club moet nog een beslissing nemen of het de aanvaller wil laten gaan en onder welke voorwaarden.

"We onderzoeken de mogelijkheid, maar voor Guidetti is veel belangstelling. Hij kan naar meerdere clubs op huurbasis. Het is ook de vraag of het financieel voor ons haalbaar is," zegt Van Geel in De Telegraaf.

Naast Feyenoord gaat ook Queens Park Rangers zich bij Manchester City melden om John Guidetti te huren. De gepromoveerde club wil de spits een uitweg in de Premier League bieden.




Tags

guidetti telegraaf informeerde park queens rangers uitweg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg