Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: zeer goede wedstrijd

13 augustus 2011 23:27

Ronald Koeman sprak na afloop voor de microfoon van Megastad FM over een zeer goede wedstrijd en een zeer goede overwinning. "In veel fases van de wedstrijd hebben wij het spel vandaag bepaald. Het was een fantastische eerste goal. We konden daarna ook nog de 2-0 maken. In de tweede helft starten we nu beter dan vorige week. Toen beslisten we de wedstrijd al vrij snel en kwamen we op 3-0. We gaven weinig weg en hadden via de counter misschien nog wel de vierde kunnen maken."

"Cabral deed het fantastisch. Hij is een speler die iets extra's heeft, een man kan uitspelen. We wisten dat Roda JC kwetsbaar was aan de zijkanten en daar hebben we goed gebruik van gemaakt."




Tags

koeman beslisten cabral counter kwetsbaar megastad microfoon roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave