Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Veldhoven: Roda kan iets halen in Rotterdam

12 augustus 2011 19:27

Harm van Veldhoven liet op de officiële website van Roda JC weten Feyenoord zeker niet te zullen onderschatten, maar vertrouwen te hebben dat er iets te halen is voor de Limburgers.

"Feyenoord heeft een elftal met een gezonde instelling en veel individuele kwaliteit. Het is niet altijd in evenwicht, maar kan wel een bepaald niveau op de grasmat leggen. Ze behaalden een ruim verdiende overwinning tegen Excelsior en met het publiek er achter in de Kuip weet je dat het moeilijk wordt. Ik verwacht dat Feyenoord voor de Play-Off tickets gaat meespelen en daar horen ze ook thuis. Ze hebben in Fer een goede speler, maar we gaan ons niet aanpassen aan één speler, dat doen we nooit. We bespreken altijd de totale kwaliteit van de tegenstander, ze hebben een elftal waar absoluut iets extra’s mee gedaan kan worden."

"Wij moeten naar ons zelf kijken en ons eigen spel proberen te spelen én op onze manier het verschil maken. We onderschatten Feyenoord zeker niet. De wedstrijd zal ook in het teken staan van een weerzien met Martin van Geel. Het is zeker een bijzonder weerzien. Maar we gaan daar goed en professioneel mee om. Hoewel er vantevoren zeker een speldeprik in de vorm van een sms'je gestuurd zal worden. Wij zijn er zeker van dat Roda iets kan halen in Rotterdam."




Tags

roda veldhoven weerzien behaalden excelsior fer harm kuip sms speldeprik vantevoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave