Transparent
Inloggen
Sluiten

Rangers herstelt zich laat tegen Dunfermline

24 januari 2002 07:57

Verslaggever: RvN

Na de bekerwedstrijd van afgelopen maandag kwam Glasgow Rangers woensdag al weer in actie, dit keer tegen Dunfermline. De Schotse tegenstander van Feyenoord in de UEFA Cup kwam dan ook pas erg laat op gang. Bij rust stonden de Rangers nog met 2-0 achter, maar uiteindelijk wisten ze de wedstrijd toch met 2-4 te winnen. Vidmar, 2 maal Ronald de Boer en een penalty van Arveladze zorgden er uiteindelijk voor dat de strijd in de tweede helft alsnog werd omgekeerd in het voordeel van de Rangers. Na het rustsignaal kwam er een herboren Rangers aan de aftrap, wat coach McLeish in de rust gedaan of gezegd had was niet duidelijk, maar duidelijk was wel dat het gewerkt heeft.

Meer op




Tags

rangers dunfermline aftrap arveladze boer glasgow herboren mcleish omgekeerd rustsignaal uefa vidmar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brands gaal geluisterd gio hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda