Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: is niet meer dan normaal dat we wonnen

5 augustus 2011 22:08

Ronald Koeman liet na afloop voor de camera van Eredivisie Live weten uiteraard blij te zijn met de zege. "Maar dat we hier wonnen, is niet meer dan normaal. je ziet aan dit Excelsior dat het veel spelers is kwijtgeraakt. Zij zullen tijd nodig hebben om weer op niveau te komen."

"In de eerste helft hielden we het veld redelijk breed. We konden de zijkanten goed vinden. Cabral was vanavond gevaarlijker dan Cisse. Dat we in deze kleine ruimtes vier kansen creëren is goed. Maar dan moet je het wel afmaken."

"Na rust kwamen we slecht uit de kleedkamer. We liepen achteruit, terwijl wij toch de betere ploeg moeten zijn. je mag best wel gas terug nemen in een wedstrijd, maar dan moet je positioneel goed blijven staan. er zat toch druk op deze ploeg. Dat brengt de naam Feyenoord met zich mee."

"Het is mooi dat Guyon Fernandez heeft gescoord. Dat doelpunt zal hem vertrouwen geven en stimuleren om zich voetballend verder te ontwikkelen."




Tags

koeman cabral cisse eredivisie excelsior fernandez guyon kwijtgeraakt positioneel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda