Transparent
Inloggen
Sluiten

Verdiende 0-2 zege voor Feyenoord bij Excelsior

5 augustus 2011 21:47

Eindelijk wist Feyenoord uit bij Excelsior weer eens te winnen. In de openingswedstrijd van seizoen 2011/2012 won Feyenoord met 0-2 bij Excelsior. Na een behoorlijke eerste helft was het nog 0-0. In een veel mindere tweede helft werd het uiteindelijk 0-2 voor Feyenoord.

Feyenoord speelde voor rust verzorgd voetbal en gaf nauwelijks iets weg. Aanvallend ontbrak het aan de goede eindpass. Tegen en matig Feyenoord creëerde Feyenoord een kans of vier. De ploeg wist die echter niet om te zetten in doelpunten. Het waren vooral individuele acties van Fer waardoor Feyenoord dreigend was.

Na rust liep Feyenoord achteruit. Excelsior kreeg een paar kansjes, maar het was Feyenoord dat op voorsprong kwam. Guyon Fernandez kreeg de bal van Vorthoren en kon de 0-1 maken. Vervolgens was een eigen goal van Van Steensel na goed doorzetten van Cabral de beslissing. Vincken was nog even dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn inzet verdween op de lat.

De drie punten mochten daardoor in de tas van Feyenoord op weg naar Rotterdam-Zuid.




Tags

excelsior cabral creeerde eindpass fer fernandez guyon kansjes openingswedstrijd steensel tas vincken vorthoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda