Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verslaat Go Ahead Eagles met 0-3; Bosvelt is klaar voor start competitie

22 januari 2002 20:17

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft vanavond de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan de start van de tweede seizoenshelft gewonnen. In Deventer won Feyenoord met 0-3 van Go Ahead Eagles. Bij rust was die stand al bereikt voor Feyenoord. Voor Feyenoord scoorden Van Hooijdonk ('5), Tomasson ('38) en Ono ('42) de doelpunten. Voor zo'n 2500 toeschouwers was de eerste helft zeker het aankijken waard. met name Feyenoord speelde bij vlagen leuk en aanvallend voetbal. De ruime voorsprong was dan ook zeker verdiend. In de tweede helft geloofde Feyenoord het wel en daardoor zakte het niveau snel af. Het aantal leuke momenten was dan ook op een hand te tellen. Opmerkelijk was nog wel het optreden van de jonge Van Driel die nog nooit vor het eerste elftal van Feyenoord was uitgekomen. Hij verving De Haan zo'n kwartier voor tijd.

Al met al een souvereine overwinning voor de Rotterdammers waarbij ze lieten zien dat als ze aanzette ze weinig problemen heeft met de eerste divisie club. Feyenoord lijkt zonder al teveel energie verspeeld te hebben klaar voor te zijn voor de competitie. dat gold ook voor Bosvelt die tegen zijn oude club weer in de basis begon en zondag zeker in de selectie verwacht mag worden.

Opstelling Feyenoord: Zoetebier, Emerton, De Haan ('75 Van Driel), Paauwe, Gyan, Bosvelt, Van Wonderen, Tomasson, Elmander ('70 Leonardo), van Hooijdonk ('80 Korneev) en Ono.

Meer op




Tags

bosvelt eagles driel haan hooijdonk ono tomasson aanzette deventer elmander emerton gyan korneev leonardo opmerkelijk paauwe souvereine uitgekomen verspeeld vlagen wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.425 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki