Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson: ik ben Rotterdammer geworden

31 juli 2011 16:41

Net als voor Andre Bahia was het voor Jon Dahl Tomasson een speciale dag. De aanvaller maakte afgelopen zomer bekend zijn carrière te beëindigen en nam nu afscheid van het Legioen. "Ik heb hier zeven ontzettend mooie jaren gehad. Ik ben in die tijd Rotterdammer geworden. Ik weet één ding zeker en dat is dat alles goed komt met Feyenoord. Blijf geloven."

Ook voor hem had Eric Gudde mooie woorden. "We zijn er trots op dat je net als Giovanni van Bronckhorst je eerste stappen van je trainerscarrière aan het zetten bent. Eerlijk gezegd verwacht ik je hier ook nog wel een derde keer actief worden in De Kuip."

Foto's: Feyenoord.nl




Tags

rotterdammer tomasson bahia bronckhorst dahl foto gudde jon kuip legioen trainerscarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente wereldsalaris