Transparent
Inloggen
Sluiten

Varkenoordgroep houdt op te bestaan

28 juli 2011 19:40 - Supportersvereniging

De Varkenoordgroep laat via een verklaring op de website van de Supportersvereniging weten per direct te zijn ontbonden. De groep stelt een jaar geleden opgericht te zijn na verzoeken van de Vrienden van Feyenoord om de rust onder de supporters te bewaren toen de fans protesten aan het voorbereiden waren tegen het 'structurele wanbeleid'. Om het slagen van het plan om Feyenoord te redden van het faillissement niet te frusteren, verzocht de VvF de groep fans tot rust.

De groep stelt dat de taak erop zit en het na de openbaarmakingen van de laatste tijd zichzelf ontbindt. Onze taak zit erop en met deze ontbinding gaan de vertegenwoordigde supportersgroepen weer elk hun eigen weg, maar nog immer onder die ene gemene deler en identiteit: Feyenoorders die er alles aan blijven doen wat in hun macht en mogelijkheden ligt om Feyenoord weer Feyenoord te maken.

Tegelijkertijd wordt aangekondigd dat de diverse supportersgroeperingen zelf allerlei grootschalige acties gaan voorbereiden.

Lees de gehele verklaring: Supportersvereniging

Meer op Supportersvereniging




Tags

varkenoordgroep supportersvereniging voorbereiden deler faillissement frusteren gemene identiteit macht ontbinding ontbindt ontbonden openbaarmakingen supportersgroeperingen vertegenwoordigde vvf wanbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave