Transparent
Inloggen
Sluiten

Damien Hertog volgt Van Gastel op als coach van de A1

23 juli 2011 11:31 - Excelsior Maassluis

Feyenoord heeft Damien Hertog aangesteld als coach van Feyenoord/Excelsior A1. De voormalig profvoetballer was coach van amateurclub Excelsior Maassluis. Maar combineerde dat al met een rol als assistent-coach van diverse jeugdelftallen van Feyenoord.

Excelsior Maassluis maakte met spijt het plotselinge vertrek van de coach bekend. Hertog maakt hierbij gebruik van de clausule in zijn contract waarin staat dat hij Excelsior kan verlaten voor een kans bij een betaald voetbalclub.

Damiën, die donderdag op zijn vakantieadres in Spanje een telefoontje kreeg uit Rotterdam, heeft vrijdagochtend met Feyenoord een gesprek gehad. Het gesprek verliep voor zowel Damiën als Feyenoord positief, aldus de amateurclub.

Meer op Excelsior Maassluis




Tags

damien excelsior hertog gastel maassluis plotselinge profvoetballer telefoontje vakantieadres

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.465 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern pusic slot stuivenberg wehave yoda