Fer schiet Feyenoord naar 1-2 zege tegen Veendam

22 juli 2011 16:52

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen Veendam met 1-2 gewonnen. Bij rust was het nog 0-0. Na een 1-0 achterstand na een uur spelen was het Leroy Fer die tweemaal scoorde. De laatste treffer viel drie minuten voor tijd.

In de eerste helft was het zeer matig qua beleving en het kansen creëren. Kansen waren er voor Fernandez en El Ahmadi. Na rust ging het iets beter. Bij een van de weinige mogelijkheden van Veendam kwam de tegenstander op voorsprong. Via Fer kon Feyenoord dat in het laatste half uur nog rechtzetten.

Wedstrijdverslag: Feyenoord.nl

Opstelling Feyenoord: Mulder (46’ Lamprou); Leerdam, De Vrij, Vlaar, Nelom (46’ Ramsteijn); El Ahmadi, Clasie; Fer; Biseswar, G. Fernandez (73’ Schaken) en Cissé (62’ Cabral).

Op deze pagina zal het duel live gevolgd worden. Ook is uiteraard de Feyenoord Chatbox open. Voeg ook fnetwerk toe aan twitter.

Share photos on twitter with Twitpic Veendam-Feyenoord staat op punt van beginnen. on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Veendam feyenoord aiiaiiaii on Twitpic