Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote meerderheid van Feyenoord fans wil Leonardo laten verhuren

19 januari 2002 15:27

Verslaggever: RvN

Een grote meerderheid van de Feyenoord fans is het eens met het plan van Feyenoord om de Braziliaan Leonardo te verhuren. Een van de grootste talenten van Feyenoord is het laatste jaar in onmin geraakt met de technische staf. Zijn late terugkomst uit Brazilie was de bekende druppel, waarna hij een forse boete en een verbanning naar het tweede kreeg. 77,5% van de fans gaf in een poll op deze site aan dat Leonardo het best verhuurd kan worden aan een andere club. Slechts 22,5% ziet de talentvolle aanvaller liever in de Kuip zijn kunsten etaleren, ondanks de problemen die er nu zijn rond zijn persoontje. Als het aan het bestuur van Feyenoord ligt wordt hij aan een club uit de hoogste divisie van Nederland of een ander land uit West-Europa uitgeleend.

De nieuwe poll gaat over het controversiele onderwerp van het aanvangstijdstip van 19.00 uur van de UEFA Cup wedstrijd van Feyenoord tegen Glasgow Rangers.

Meer op




Tags

leonardo poll bestuur braziliaan druppel etaleren glasgow kuip kunsten nederland onmin persoontje rangers uefa uitgeleend verbanning west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin ueda wieffer zerrouki