Transparent
Inloggen
Sluiten

Blokland: wij hebben volste vertrouwen in Gudde

17 juli 2011 15:51

Tegenover NUsport sprak Pim Blokland het volste vertrouwen uit in Eric Gudde. Hij sprak ook de berichtgeving geven dat er een rapport zou zijn van Boudewijn Poelmann met kritiek op de algemeen directeur. "Er is helemaal geen rapport. Ik heb het nooit gezien en Boudewijn ook niet. Hij heeft zich een paar maandjes geleden niet voor niets bij de Vrienden aangesloten. Dat zou hij toch niet doen als hij geen vertrouwen had in de huidige directie? Boudewijn ontkent het verhaal van Rijnmond zelf ook in alle toonaarden. Wij hebben het volste vertrouwen in Eric Gudde. Er is geen enkele aanleiding om aan zijn positie te twijfelen."

Meer: NUsport




Tags

gudde volste blokland rapport maandjes poelmann rijnmond toonaarden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda