Transparent
Inloggen
Sluiten

RR: Positie Gudde lijkt te wankelen [Update]

16 juli 2011 18:10

Volgens Radio Rijnmond lijkt de positie van algemeen directeur Eric Gudde bij Feyenoord te wankelen, zo werd vanmiddag gemeld in de sportuitzending. Gesuggereerd werd dat Martin van Geel al genoemd wordt als optie om door te schuiven naar de functie van algemeen directeur.

Deze week werd vanuit Feyenoord naar de zender een intern rapport gelekt welke was opgesteld door voormalig RvC-lid Boudewijn Poelmann. Het rapport was vernietigend over Peter Bosz, Onno Jacobs en Eric Gudde. Het betrof het mislopen van de overgang voor naar verluidt 14,1 miljoen euro van De Guzman naar Engeland. Gudde zou hebben geweigerd om de tussenpersoon te betalen voor de transfer en vervolgens de Raad van Commissarissen verkeerd hebben voorgelicht.

Poelmann wilde Gudde daarop ontslaan, maar kreeg geen steun bij de rest van de RvC. Hij besloot daarop zelf op te stappen, zo meldt de regionale zender. Inmiddels speelt Poelmann een rol bij de Vrienden van Feyenoord en van daaruit zou de druk steeds groter worden op Gudde.

Ook binnen de directie zijn er de nodige problemen. Zo zou Koevermans de algemeen directeur in zijn omgeving openlijk afvallen en afstand nemen van diens beleid.

Het spel is volgens Radio Rijnmond nadrukkelijk op de wagen rondom de algemeen directeur.

[Update] Het bericht verscheen ook op diverse media en fansites van Feyenoord en is inmiddels door het AD en enkele fansites weer verwijderd.




Tags

gudde poelmann wankelen fansites rapport rijnmond rvc zender afvallen bosz engeland gelekt guzman jacobs koevermans onno sportuitzending tussenpersoon vernietigend voorgelicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.344 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda volkslied willykment woerts yoda