Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: de rancune druipt af van de woorden van Beenhakker

16 juli 2011 07:48

Tegenover De Telegraaf wilde Eric Gudde eigenlijk niet ingaan op de harde woorden van Leo Beenhakker. "Ik heb al eerder aangegeven niet meer in te willen gaan op de talrijke kwalificaties, insinuaties en onjuistheden die Leo Beenhakker terugkerend over Feyenoord en de leiding van Feyenoord verkondigt. Hoewel de verleiding zeker deze keer groot is, houd ik me daar ook nu aan."

"Behalve dan dat ik met nadruk wil stellen dat het vertrek van Mario Been ons allerminst goed uitkomt, zoals iedereen beseft die Feyenoord volgt. Zijn vertrek heeft me bovendien ook persoonlijk aangegrepen, aangezien ik met Mario altijd een prima verstandhouding heb gehad en prima met hem heb gewerkt."

"Verder ga ik niet in op de woorden van Beenhakker, waar andermaal de rancune vanaf druipt. Laat ik alleen nog zeggen dat ik niet snap dat iemand die tot op de laatste cent is uitbetaald na door eigen optreden weinig chic te zijn vertrokken, kennelijk op geen enkele wijze het gevoel heeft dat hij wellicht zelf ook dingen niet helemaal goed heeft gedaan en zich daarom enigszins op de vlakte zou behoren te houden."




Tags

beenhakker druipt gudde rancune leo allerminst andermaal cent chic insinuaties kwalificaties onjuistheden talrijke telegraaf verleiding verstandhouding vlakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda