Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenduel tegen Veendam ter vervanging van Engeland-trip

14 juli 2011 12:58

Feyenoord speelt op vrijdag 22 juli een oefenwedstrijd tegen eerste divisieclub SC Veendam. Het duel wordt die dag om 19.00 uur gespeeld in het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte in Veendam. De oefenwedstrijd is toegevoegd aan het programma van de voorbereiding van Feyenoord, in verband met het niet door gaan van het eerder geplande trainingskamp in Engeland. Dat trainingskamp zou van 22 tot en met 27 juli plaatsvinden.

In de nieuwe uitgave van Voetbal International kondigde Van Geel al aan dat de tegenstander een Jupiler League club zou worden. "Ik denk dat we het gat dan aardig opvullen. Negen oefenwedstrijd was toch al aan de hoge kant, dus dat er eentje wegvalt is geen probleem. Je bouwt een schema in de voorbereiding op met steeds betere tegenstanders. als er dan twee wegvallen is dat heel vervelend."




Tags

veendam engeland trainingskamp divisieclub gjaltema jupiler kondigde langeleegte opvullen wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave