Transparent
Inloggen
Sluiten

Aangeslagen Mario Been: 'Dit heeft tijd nodig om te verwerken'

13 juli 2011 14:40 - Sport-promotion.nl

Mario Been stelt volkomen verrast te zijn toen hij door technisch directeur Martin van Geel op de hoogte werd gesteld van een peiling over zijn positie onder de spelersgroep. Die wees volgens de TD uit dat een deel van de selectie geen vertrouwen meer had in een samenwerking met Been. Daarmee was de voorzet gegeven, die het vertrek van de voormalige international tot gevolg had. Hoewel het overleg over de gevolgen, ondermeer met zaakwaarnemer Rob Jansen, tot diep in de nacht duurde, verliet Mario Been enkele uren na de tijding het trainingskamp in Ermelo.

Mario Been onthoudt zich momenteel van commentaar. Het enige dat hij kwijt wilde is dat hij 'zwaar aangeslagen' het trainingskamp heeft verlaten en 'zeker tijd nodig heeft om dit te kunnen verwerken'. Been voegt zich vandaag bij zijn familie in Spanje.

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

aangeslagen trainingskamp ermelo jansen onthoudt peiling tijding uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda