Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel neemt geen verantwoording voor vertrek Been

13 juli 2011 13:53 - RTV Rijnmond

Technisch directeur Martin van Geel was tijdens de persconferentie heel uitgesproken door te zeggen 'geen enkele verantwoording' te nemen voor het vertrek van Mario Been. Van Geel: 'Ik ben zeer aangedaan. Het is alsof je in een film zit die al 24 uur duurt. Het is onvoorstelbaar snel gegaan. Hier zat Feyenoord niet op te wachten, hier zat ik niet op te wachten. Het is een heel slechte zaak voor Feyenoord. Het was mijn intentie om met Mario Been aan de toekomst te bouwen, dat was mijn intentie. Ik neem geen enkele verantwoording, ik ben hier nog maar net begonnen.

'Afgelopen maandag had de spelersgroep op eigen initiatief een bijeenkomst, daar bleken 15 van de 18 spelers geen vertrouwen meer in Been te hebben. Sommige spelers, degenen die net bij de club zijn, onthielden zich van een stem. Ik heb geprobeerd om de spelersgroep nog een kans aan Been te laten geven, maar daar wilden de spelers niet op in gaan.'

Volgens Van Geel knakte er iets bij Mario Been toen hij het nieuws hoorde van de spelers. Hij voelde zich bedrogen en is spoorslags vertrokken. Hij nam wel afscheid van zijn technische staf, maar niet van de spelersgroep.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

aangedaan bedrogen bijeenkomst film knakte onthielden onvoorstelbaar spoorslags

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.524 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave