Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainingskamp in Engeland gaat definitief niet door

8 juli 2011 19:35 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft zojuist officieel bevestigd dat het trainingskamp in Engeland en de twee bijbehorende duels tegen Barnsley en Hull City niet doorgaan. Eerder bevestigde Hull City dat al dat haar wedstrijd niet doorging vanwege veiligheidsredenen. Feyenoord meldt dat de organisator van het trainingskamp van Feyenoord de uitnodiging heeft ingetrokken. De politie zou geen toestemming hebben gegeven voor de duels op basis van informatie over een dreigende confrontatie tussen Nederlandse en Engelse hooligans.

"Het is enorm teleurstellend dat we op het laatste moment met een afzegging van deze Engelse clubs worden geconfronteerd en helemaal vanwege de redenen die eraan ten grondslag liggen", aldus technisch directeur Martin van Geel op de officiële website.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

trainingskamp engeland hull afzegging barnsley confrontatie hooligans ingetrokken veiligheidsredenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda