Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum doet forse donatie aan jeugdopleiding Feyenoord

4 juli 2011 06:55

In De Telegraaf laat Georginio Wijnaldum weten dat de enige reden dat hij vertrekt is vanwege zijn ambitie om de absolute top te bereiken. "Ik ga echt met een bloedend hart weg. Ik heb een supertijd gehad," aldus Wijnaldum.

Naast de transfersom doneert hij zelf nog een fors bedrag aan de jeugdopleiding en de Vrienden van Feyenoord. Wijnaldum: "Ik wil niet triomferen met mijn transfer en ook niet te koop lopen met wat ik nog voor de belangrijkste mensen bij Feyenoord ga doen. Ik wil daar eigenlijk niet veel over kwijt. Maar het werk dat de jeugdtrainers op Varkenoord doen is zo ontzettend belangrijk voor de club. Zij hebben ook mij geholpen om uit te groeien tot de voetballer die ik nu ben. En dan is er nog een partij die heel veel doet voor Feyenoord."

Zaakwaarnemer Humphrey Nijman legt later uit dat Wijnaldum daarmee de ’Vrienden’ van Feyenoord bedoelt. "Zowel de jeugdopleiding van Feyenoord als het fonds van de ’Vrienden’ kan een ’substantieel bedrag’ tegemoetzien."

Meer: "Bloedend hart" bij Wijnaldum
Meer: Wijnaldum: Sympathie voor Been
Meer: Wijnaldum kreeg mega-aanbod




Tags

wijnaldum bloedend donatie doneert fonds humphrey jeugdtrainers mega nijman substantieel supertijd sympathie tegemoetzien telegraaf triomferen varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brands gaal geluisterd gio hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda