Transparent
Inloggen
Sluiten

Fer: voorlopig geen interesse voor ultieme aanbieding

2 juli 2011 20:11

Leroy Fer kreeg deze week een 'ultieme aanbieding' van Feyenoord. "Ik heb de club aangegeven dat ik daar voorlopig niet naar wil kijken”, aldus de middenvelder tegenover NUsport. "Het gaat me namelijk niet om het financiële plaatje, het gaat me erom of ik me hier goed kan blijven ontwikkelen. Zolang ik dat gevoel niet heb, teken ik niet bij. Nog zo’n seizoen als het vorige zou niet goed zijn voor mijn carrière."

"Als Twente er alsnog uitkomt met Feyenoord is een vertrek naar die club voor mij een serieuze optie. Twente is een goede ploeg die voorronde Champions League speelt en de laatste jaren altijd in de top drie is geëindigd. Ik denk dat ik me daar sneller kan ontwikkelen dan bij Feyenoord. Maar nu de club een bod op mij heeft afgeslagen, kan ik niets anders doen dan afwachten. De transfermarkt is nog open tot 1 september."

Zaterdag was hij het mikpunt van de fans. "Sommige supporters begonnen op me te schelden, omdat ze vinden dat ik moet bijtekenen. Ik snap hen op zich wel. Zij kijken alleen naar het belang van Feyenoord, terwijl ik ook kijk naar mijn eigen belang. Dat ze me uitschelden, moeten ze zelf weten. Daar ben ik koud voor. Ze zullen ze zeggen dat ik geen Feyenoord-hart heb, dat ik geen clubliefde ken. Maar ik heb hier elf jaar gevoetbald, ga nu mijn twaalfde jaar in. Dan kun je niet zeggen dat ik geen gevoel voor deze club heb."

Meer: NUsport




Tags

fer twente afgeslagen bijtekenen clubliefde mikpunt twaalfde uitschelden voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer