Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel verzoek Feyenoord voor toestemming voor aankopen

30 juni 2011 17:29 - NU.nl

Feyenoord heeft woensdag bij de KNVB-directie een officieel verzoek ingediend om een deel van de recente transferinkomsten te mogen gebruiken voor het doen van aankopen. Het bondsbestuur heeft het verzoek doorgeschoven naar de licentiecommissie, die over een aantal weken uitsluitsel zal geven.

Feyenoord hoopt op clementie omdat de club in rap tempo haar schulden heeft weggewerkt. In een half jaar tijd is de schuld gedaald van 43 naar ruim 20 miljoen euro. Feyenoord hoopt toestemming te krijgen een deel van de naar verluidt zo'n 8 miljoen euro verdiend aan transfers deze zomer te mogen besteden aan versterkingen.

Meer: NU.nl

Meer op NU.nl




Tags

bondsbestuur clementie gedaald knvb licentiecommissie rap schulden transferinkomsten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment