Transparent
Inloggen
Sluiten

Dost sluit buitenlandse transfer uit

23 juni 2011 23:27

Feyenoord lijkt de tijd te krijgen die het nodig heeft om eventueel alsnog een poging te wagen voor Bas Dost. Op Telegraaf.nl laat de spits weten een transfer naar het buitenland af te wijzen. Dost zegt niet op een transfer te azen, maar staat wel open voor aanbiedingen van andere clubs. Een vertrek naar het buitenland sluit hij echter wel uit. "Ik wil in Nederland blijven. Ik zit niet op het buitenland te wachten", aldus Dost, die op het verlanglijstje van Feyenoord staat.

Feyenoord kan pas met behulp van investeerders eventuele aankopen doen indien de club voldoende ruimte op het salarisbudget weet vrij te maken voor het salaris van zo'n aankoop.




Tags

dost azen nederland poging salarisbudget telegraaf verlanglijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda