Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde over Been: uiteindelijk hangt alles af van het resultaat op het veld

22 juni 2011 21:03

Tegenover De Telegraaf liet Eric Gudde het komend seizoen een beter presterend elftal te verwachten. "Saneren en presteren tegelijk blijft moeilijk, maar je presteert niet naar behoren als je met Feyenoord als tiende eindigt. Een plaats in de play-offs was realistisch."

De algemeen directeur ontkent dat hij Mario Been hiermee direct onder druk zet. Pas na de sluiting van de transfermarkt wil hij een sportieve doelstelling uitspreken. "We hebben het niet naar behoren gedaan en dan begrijp ik dat de Feyenoordfans van hun onvrede blijk geven. Toch heb ik alle vertrouwen in onze technische staf, bij wie ik in gesprekken heel duidelijk revanchegevoelens opmerkte. Uiteindelijk hangt alles af van het resultaat op het veld, maar ik ben er nooit voorstander van geweest om een trainer in de winter weg te sturen."

Meer: De Telegraaf




Tags

gudde telegraaf blijk feyenoordfans onvrede opmerkte presterend revanchegevoelens saneren sluiting voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave