Transparent
Inloggen
Sluiten

Financieel directeur Jacobs vertrekt uiterlijk eind dit jaar bij Feyenoord

21 juni 2011 16:23 - Feyenoord.nl

Financieel directeur Onno Jacobs vertrekt uiterlijk eind 2011 bij Feyenoord. De financieel directeur is dit met de club overeengekomen, zo meldt de club op de officiële website. "Ik heb zelf de indruk dat ik niet meer optimaal kan functioneren bij de club, omdat ik reeds enige tijd het gevoel heb dat ik de ontwikkeling van de club mogelijk blokkeer. Er zijn mij signalen ter ore gekomen dat investeringen in Feyenoord uitblijven als gevolg van mijn aanwezigheid. Een aantal mensen ziet mij echter ook als de personificatie van het verleden, waarschijnlijk omdat ik de enige overgebleven directeur ben uit het tijdperk waarin de destijds bejubelde, maar inmiddels veelvuldig bekritiseerde, beslissing is genomen om dure spelers aan te trekken in de verwachting daarmee als club weer op korte termijn sportief succesvol te kunnen worden. Door nu plaats te maken hoop en reken ik er op dat elke blokkade om in Feyenoord te investeren weggenomen is en er een streep onder het verleden kan worden gezet", aldus Jacobs.

Tot de datum van zijn vertrek zal Jacobs gewoon zijn functie blijven uitvoeren. "Feyenoord zit zeker op mijn terrein in een belangrijke periode. Zo moet de begroting definitief worden gemaakt en staan er de komende tijd allerlei belangrijke gesprekken gepland met financiële partijen, de KNVB etc. Mij is daarom gevraagd nog tot uiterlijk het einde van dit jaar te blijven en daar heb ik direct ja op gezegd. Het gaat immers om de toekomst van de club. Bovendien werk ik hier met de directe collega’s nog altijd prima samen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

jacobs aanwezigheid bejubelde bekritiseerde blokkade blokkeer knvb onno ore personificatie terrein tijdperk weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.395 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki