Transparent
Inloggen
Sluiten

Arsenal: Feyenoord favoriet om Miyaichi nog een jaar te huren

20 juni 2011 06:51

Feyenoord is favoriet om de Japanse aanvaller Ryo Miyaichi ook komend seizoen op huurbasis van Arsenal te krijgen. Dat zegt Steve Rowley, verantwoordelijk voor de internationale scouting en technische zaken bij de Londenaren, in De Telegraaf.

"Er is voldoende belangstelling voor Ryo, maar we zijn zeer te spreken over de inspanningen die Feyenoord doet om een jonge speler als hij te begeleiden", aldus Rowley. Twee grote clubs uit Rusland, twee Bundesligaclubs en een club uit de top-3 van België hebben zich officieel gemeld bij Arsenal.

Op internet werd onlangs het gerucht verspreid dat ook FC Twente en AZ interesse hadden, maar zoals toen al duidelijk, was dat nergens op gebaseerd.




Tags

arsenal miyaichi rowley ryo belgie bundesligaclubs rusland steve telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.514 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment