Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop Barendrecht – Feyenoord gestart

12 juni 2011 18:39

Opnieuw gaat Feyenoord dit jaar in de voorbereiding van het nieuwe seizoen op bezoek bij BVV Barendrecht. Het traditionele oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 16 juli aanstaande en begint om 16.00 uur. De kaartverkoop is afgelopen weekend van start gegaan bij diverse verkooppunten in de regio en online via de website van de amateurvereniging.

Sinds 2008 heeft het duel tussen de profs en de amateurs een bijzondere lading, omdat Barendrecht toen voor landelijk nieuws zorgde door Feyenoord in de voorbereiding met 2-1 te verslaan. In 2010 en 2011 kwamen de Rotterdammers echter niet meer in de problemen. Vorig jaar won de ploeg uit Rotterdam-Zuid met 4-1 van de amateurs uit Barendrecht.

Ook dit jaar kiest de ploeg van Mario Been in de voorbereiding dus voor een duel op Sportpark de Bongerd. Voor de trainer en zijn assistent Leon Vlemmings een bijzondere wedstrijd, omdat beide oefenmeester in Barendrecht woonachtig zijn.

Kaarten voor het duel tussen Barendrecht en Feyenoord kosten 12,50 euro en voor jeugd tot en met achttien jaar 8 euro. Het bestellen van entreebewijzen kan op internet via de website www.bvvbarendrecht.nl/feyenoord.




Tags

barendrecht amateurvereniging bongerd bvv bvvbarendrecht entreebewijzen lading leon oefenmeester verkooppunten vlemmings woonachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda