Leverkusen wordt derde in Maspolomas toernooi

10 januari 2002 22:35

Bayer Leverkusen heeft de derde plaats bereikt van het Maspolomas-toernooi op Gran Canaria. Leverkusen versloeg in de strijd om de derde plaats Kaiserslautern met 2-1. De uiteindelijke nummer 4 Kaiserslautern verloor dinsdag in de eerste wedstrijd nog met 3-1 van Feyenoord. Ulf Kirsten schoot Bayer Leverkusen al na 1 minuut spelen op voorsprong. Vlak voor rust bracht Thomas Brdaric de stand op 2-0. Olaf Marschall wist via een penalty de aansluitingstreffer nog wel te realiseren, maar dat bleek onvoldoende voor een comeback in de wedstrijd. Hierdoor is Leverkusen 3e geworden in het Maspalomas-toernooi. Morgen wordt de finale tussen Feyenoord en Helsingborg verspeeld.