Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland komt maandag met beslissing

1 april 2000 18:10 - PSV Netwerk

Verslaggever: RvN

Kevin Hofland komt maandag met zijn beslissing over waar hij het komende jaar zal spelen. Zoals wij al eerder konden meldden staat Hofland in de belangstelling van PSV en Feyenoord. Hij lijkt weinig trek te hebben in een buitenlands avontuur op 20-jarige leeftijd waardoor hij tussen e e n van de twee topclubs zal kiezen.

Hofland beslist komend weekeinde en vervolgens maandag zijn beslissing bekend maken. Hofland vindt het voor zijn ontwikkeling vooral belangrijk om aan spelen toe te komen. Bij Feyenoord lijkt hij met de komst van Bert van Marwijk en eventueel vertrek van Konterman een redelijke kans te maken. Bij PSV zou dat afhangen van de blessuregevoeligheid van Addo en Faber.

Meer op PSV Netwerk




Tags

hofland addo blessuregevoeligheid buitenlands faber konterman marwijk meldden weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda