Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: over twee jaar terug naar Feyenoord?

4 juni 2011 09:10

Het Algemeen Dagblad heeft een uitgebreid interview met Dirk Kuyt. De aanvaller laat weten nog steeds te denken aan een terugkeer. "Ik heb het gevoel dat ik bij een topclub in Europa zit, het streven is om nog kampioen te worden en bekers te winnen. [...] Maar ik wil dus ook graag terug naar Feyenoord, echter, alleen als ik met Feyenoord kampioen kan worden. Ik meen dat serieus wat ik nu zeg: als Feyenoord zijn spelers als Wijnaldum, Fer en De Vrij bij elkaar houden, dan is de stap naar succes niet zo groot. Ik wil ook niet terug op 35-jarige leeftijd. Dan heb je een heel andere Kuyt dan die wegging uit de Kuip. Over twee jaar, dat zou een moment kunnen zijn. Op mijn 33ste moet het, kom je later dan ben je alweer op de terugweg. Ik wil iets neerzetten, net als toen ik er speelde. Feyenoord moet weer prijzen pakken, dat kan best, daar ligt de basis al voor."




Tags

kuyt fer kuip terugweg wegging wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda