Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: we zullen situatie Bellamy altijd blijven volgen

1 juni 2011 19:38

Martin van Geel laat in de nieuwe uitgave van Voetbal International weten dat de eventuele komst van Craig Bellamy intern wel besproken is. De club zal echter nu geen actie ondernemen. "Op dit moment achten wij de komst van Bellamy onrealistisch. We hebben intern overwogen of we een stap zouden maken, maar hebben ingezien dat een overgang financieel onhaalbaar is. Als je actie gaat ondernemen, moet je daar ook een serieus vervolg aan kunnen geven. Zelfs de huursom die Cardiff City aan Manchester City betaalt is al buiten alle proporties van Feyenoord. En dan praat je dus over een huursom te betalen voor iemand die elders onder contract staat."

De technisch directeur zal de situatie rond Bellamy blijven volgen de komende tijd. “Je moet er altijd voor openstaan. Dus als er een financiële indicatie komt dat het wel kan, gaan wij het absoluut bestuderen. Want over zijn kwaliteiten bestaan geen twijfels. Hij zou een ongelooflijke toegevoegde waarde kunnen zijn."




Tags

bellamy huursom ondernemen bestuderen cardiff craig ingezien onrealistisch proporties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.506 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda