Transparent
Inloggen
Sluiten

Dost: serieus overwogen te stoppen

23 mei 2011 15:44

In een interview in de Leeuwarder Courant liet Bas Dost weten serieus te hebben overwogen te stoppen. "Geloof me: ik heb zo vaak mijn kwaaie kop willen afschudden, maar dan kwam er telkens weer een nieuwe teleurstelling overheen. Begin december had ik er helemaal geen zin meer in, ik voelde me zó slecht toen. Ik heb serieus overwogen om ermee te nokken. De mensen in mijn omgeving zagen wat het met me deed en hoe ik er onderdoor ging. Mijn vader zei: ‘als jij je zo beroerd voelt, dan moet je je afvragen of je dit nog wel wilt’."

De spits zegt te kunnen begrijpen dat de fans geen boodschap hebben aan dergelijke ‘luxezorgen’ van een duurbetaalde prof. "Logisch als de mensen zeggen: waar haalt hij het lef vandaan om te zeiken, hij verdient genoeg. Maar ik wil verdomme lol hebben in mijn werk. Zelfs als ik dat gigantische salaris ervoor moet inleveren. Er was een periode dat ik me heel slecht voelde en niet meer kon opbrengen wat ik normaal gesproken wel kan. Dat je de boel in het veld opnaait en plezier met elkaar hebt. Ik was de persoon niet meer die ik was bij Heracles. En om eerlijk te zijn ben ik ‘m nog steeds niet, al heb ik de laatste weken wel weer meer lol gekregen. Maar het scoren van een goal geeft me minder voldoening dan eerst."




Tags

dost afschudden courant duurbetaalde gigantische heracles kwaaie leeuwarder luxezorgen nokken onderdoor opnaait prof verdomme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beelen benita bronckhorst degradatie eredivisie fildena geertruida gio kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat stuivenberg twente ueda wieffer willykment