Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerfinale Ajax B1 - Feyenoord B1 vanwege risico verplaatst naar Meppel

19 mei 2011 22:09

De bekerfinale voor B-junioren tussen Ajax B1 en Feyenoord/Excelsior B1, die zaterdag a.s. om 14.00 uur in Abcoude gespeeld zou worden, kan geen doorgang vinden. Fans van zowel Ajax als Feyenoord riepen op om de jeugdelftallen te gaan ondersteunen. De verwachte toeloop en de daarmee gepaarde risio's werden te groot geacht om het duel door te kunnen laten gaan.

Inmiddels is met sportpark Elzinge in Meppel een vervangende lokatie en datum gevonden. Op zaterdag 4 juni om 18.00 uur zal het duel worden gespeeld op het hoofdveld van Alcides. Dat meldt de Meppeler Courant. Burgemeester Jan Westmaas van Meppel hoopt op 'een mooi voetbalfeest.' Hij is niet bang voor ongeregeldheden. 'Natuurlijk nemen wij onze maatregelen, maar het moet over sport gaan. De draaiboeken liggen klaar, het is nu een kwestie van een goede afstemming.




Tags

meppel bekerfinale abcoude afstemming alcides courant draaiboeken elzinge excelsior gepaarde hoofdveld junioren kwestie lokatie meppeler risio toeloop vervangende voetbalfeest westmaas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda