Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruins denkt aan buitenlands avontuur

18 mei 2011 19:37

In de nieuwe uitgave van Voetbal International gaat Luigi Bruins kort in op zijn vertrek bij Feyenoord. "Dit is niet het afscheid waar ik op hoopte, maar veel kan ik er niet meer aan veranderen. Wat er fout ging in de Kuip ? Alles heeft te maken met vertrouwen. Dat kreeg ik in mijn eerste seizoen, onder Bert van Marwijk. Daarna ging het steeds minder door allerlei oorzaken, waaronder blessures. Feit is dat het niet is gelukt, hoewel ik dit seizoen tot mijn liesbreuk gewoon basisspeler ben geweest."

"Waar zijn toekomst ligt, weet hij niet. Ik ga naar het buitenland, denk ik. Dat is voor mij een serieuze optie en misschien ook wel het beste voor me. Eerst train ik door bij Feyenoord tot eind juni. Ik wil volledig hersteld zijn als ik me straks meld bij mijn nieuwe club, waar dat ook zal zijn."




Tags

bruins buitenlands kuip liesbreuk luigi marwijk meld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment