Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord gunt Fer de tijd

11 mei 2011 20:02

Zaakwaarnemer Rob Jansen heeft in de nieuwe uitgave van Voetbal International laten weten dat zijn pupil Leroy Fer aan Feyenoord heeft gemeld te willen wachten met een beslissing over eventuele contractverlenging tot er meer duidelijkheid is over de veranderingen in de selectie.

'Het was een goed gesprek. Heel open, eerlijk en positief. Maar uiteindelijk heeft Leroy aangegeven te willen wachten met zijn beslissing. Hij wil de komende weken zien hoe de toekomst van Feyenoord eruit gaat zien. Wie komt erbij en wie vertrekt? Leroy is er nog niet uit of hij bijtekent of een vertrek wilt overwegen. Het is voor die jongen misschien wel de moeilijkste beslissing uit z'n carrière tot nu toe, maar hij staat zeker open voor de plannen van Feyenoord. Als de club hem een positief toekomstbeeld kan schetsen, zal hij daar absoluut gevoelig voor zijn,' aldus Jansen.

Ook met Ron Vlaar is Feyenoord nog niet rond, al staat er snel weer een gesprek op de agenda. 'De gesprekken met Vlaar zijn intensiever dan die met Fer', zegt van Geel. 'Leroy wil even wachten. Die tijd en ruimte geven we hem,'aldus Van Geel in VI.




Tags

fer jansen vlaar intensiever pupil ron schetsen toekomstbeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brands gaal geluisterd gio hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda