Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel vandaag officieel begonnen

2 mei 2011 16:55 - Feyenoord.nl

Martin van Geel is vanaf maandag (vandaag) officieel aan de slag bij Feyenoord als technisch directeur. "Ik stap hier met een beetje een vreemd gevoel binnen. Gisteren ben ik bij de wedstrijd tussen N.E.C. en Roda JC geweest. Dat werd 5-0, dus daar had ik zwaar de pest over in. Ik begin nu met heel veel plezier hier bij Feyenoord, al is iedereen hier ook in mineur door de 3-2 nederlaag tegen VVV. Maar ik moet zeggen dat ik heel goed ontvangen ben, de mensen zijn enorm vriendelijk. We hebben vanochtend een rondje koffie gedaan met de directie en de staf en daardoor voelde ik me al snel welkom hier."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

mineur pest roda rondje vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.359 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda