Transparent
Inloggen
Sluiten

Been ontgoocheld over prestatie elftal

1 mei 2011 17:27

Na afloop reageerde Mario Been ontgoocheld over de prestatie van zijn elftal. "Het is onthutsend hoe zwak we aan de wedstrijd begonnen’, zei hij. ‘Vorige week tegen PSV zetten we een megaprestatie neer en dan nu dit. Ongelofelijk en misschien wel typerend voor dit seizoen. We wisselen grote pieken met diepe dalen af." Been had zich in Venlo niet alleen gestoord aan de slappe instelling waarmee Feyenoord aan de wedstrijd begon, maar ook aan de manier waarop de tegentreffers tot stand kwamen. "Als je niet omschakelt, dan houdt het op", zei hij op Feyenoord.nl. "We hebben de tegendoelpunten gewoon weggegeven. Dat is doodzonde en enorm amateuristisch. Heel de tweede seizoenshelft hebben we geknokt om ons te mengen in de strijd om de play-offs. We moeten onszelf verwijten dat we daar nu het erop aankwam zo mee zijn omgegaan."




Tags

ontgoocheld amateuristisch dalen geknokt megaprestatie onthutsend pieken typerend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda