Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord met 3-2 onderuit in Venlo

1 mei 2011 16:30

Feyenoord heeft een goede kans op de play-offs weggegeven door uit bij VVV met 3-2 te verliezen. De ploeg is nu volledig afhankelijk van de concurrentie.

Feyenoord had in de eerste helft veel te weinig in te brengen. Het waren de Nigerianen Uchebo en Musa die het Feyenoord heel moeilijk maakten. Musa opende in de eerste helft de score voor VVV. Halverwege de tweede helft maakte Wijnaldum gelijk. Daarvan kon de ploeg slechts een paar minuten genieten. Het was opnieuw Musa die VVV op voorsprong zette. Nadat Castaignos de 2-2 had gemaakt was het Uchebo die dit keer uit een pass van Musa de beslissende 3-2 maakte. Feyenoord ging voor de zege en moest daardoor achterin ruimte laten. VVV profiteerde daar optimaal van.




Tags

musa vvv uchebo castaignos nigerianen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.577 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment