Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laat Bruins wachten

30 april 2011 09:54 - Telegraaf.nl

Net als bij Tim de Cler laat Feyenoord ook Luigi Bruins wachten. De contracten van het tweetal loopt komende zomer af, maar Feyenoord praat eerst met de belangrijke talenten wiens contract volgende zomer afloopt. Toch houdt trainer Mario Been er nog rekening mee dat hij in een later stadium nog een beroep op het duo doet. Als Feyenoord niet de versterkingen kan halen bestaat de kans dat ze kunnen blijven.

De Cler liet al weten dat hij definitief zal vertrekken. Hij sloeg al een aanbod van een club in Oost-Europa af. Bruins is in de winterperiode bekeken door enkele Engelse clubs, maar heeft nu als probleem dat hij op dit moment herstellende is van een kleine ingreep aan zijn lies.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bruins cler beroep herstellende lies luigi oost tim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.559 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz fortuna freak geertruida gimenez hancko hartman huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh read sauer schouten slot stewart timber titel twente wehave wieffer willykment