Transparent
Inloggen
Sluiten

"Tomasson moest inleveren"

Verslaggever: S

Feyenoords technisch directeur Rob Baan beklaagde zich eergisteren in zijn nieuwjaarstoespraak over de houding van Tomasson in de nieuwe contractbesprekingen. "De liefde kan niet alleen van ??n kant gekocht worden met geld", klaagde Baan, die verklaarde dat hij geen openingen meer zag van Feyenoords zijde. Vandaag reageert Tomassons zaakwaarnemer drs. Emiel Miedema in BN/De Stem. Die vindt dat zijn client ten onrechte is neergezet als geldwolf.

Volgens Miedema zou Tomasson zelfs in moeten leveren als het aan Feyenoord ligt. Waarschijnlijk gaat het hier echter om een definitiekwestie. De zaakwaarnemer geeft namelijk aan ook een aantrekkelijke tekenpremie te verwachten voor de Deen, zoals te doen gebruikelijk bij transfervrije spelers. Nadat Miedema Feyenoord had laten weten een premie te verwachten die minstens even hoog zou zijn als die toen Tomasson naar Feyenoord kwam, liet Feyenoord niks meer van zich horen.

Verder probeert Miedema wat van de geleden imagoschade te herstellen, maar ook in zijn woorden klinkt door dat de verhoudingen flink verziekt zijn: "Er zijn de afgelopen maanden dingen gebeurd die nieuwe onderhandelingen onmogelijk maken. De speler is beschadigd en dat is heel triest. Want Jon Dahl Tomasson vindt Feyenoord de mooiste club van Nederland".

Meer op BN/De Stem - Zaakwaarnemer: Tomasson moest inleveren




Tags

tomasson miedema baan aantrekkelijke beklaagde client contractbesprekingen dahl definitiekwestie drs eergisteren emiel imagoschade jon klaagde liefde nederland nieuwjaarstoespraak openingen premie tekenpremie tomassons verziekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda