Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-spelers prijzen Marcel Meeuwis

26 april 2011 09:27

In De Telegraaf nemen Leroy Fer en Stefan de Vrij het op voor Marcel Meeuwis, die volgens hen in de media veel tekort wordt gedaan. "De wisselwerking met Marcel is geweldig", sprak Fer na afloop van het duel tegen PSV. "Als hij diep gaat, blijf ik. Andersom dekt hij de boel af als ik naar voren stoom. Marcel is heel belangrijk voor het elftal. En niet, zoals ze soms zeggen, in de kleedkamer. Ik denk dat je juist tegen PSV hebt kunnen zien wat hij op het veld voor de ploeg betekent."

Volgens De Vrij klopt de beeldvorming rond Meeuwis niet. "Het klopte niet met de praktijk. Binnen de club is er in elk geval geen twijfel geweest. In de spelersgroep weet iedereen dat Fer en Meeuwis samen een meerwaarde zijn voor dit Feyenoord. Wat ze tegen PSV hebben gebracht, was fenomenaal."




Tags

meeuwis fer dekt fenomenaal stefan stoom telegraaf wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bullaude dortmund excelsior fcb hamas hancko italiaan jong kabinet kasperk kraaij liverpool macht middenveldert minteh nederland nieuwkoop oppositie plasterk rechtse sahin slot steijn wieffer wilders willykment yoda zetels