Transparent
Inloggen
Sluiten

Fer zal nu snel om de tafel gaan met Feyenoord

26 april 2011 07:54

Feyenoord wilde pas na afronding van de gesprekken met Stefan de Vrij om de tafel met nummer twee Leroy Fer. Van die gesprekken met Fer lijkt het nu snel te gaan komen. De middenvelder bevestigt dat hij nog voor de laatste competitiewedstrijd met Feyenoord in gesprek gaat. Toch speelt daarin Europees voetbal wel een belangrijke rol "Ik ga het gesprek aan over mijn toekomst en neem daarin alles mee," aldus Fer in De Telegraaf. "Wel of niet Europees voetbal spelen in het nieuwe seizoen is daarbij een belangrijke factor. Ik wil het maximale uit mijn carrière halen en daar hoort Europees voetbal ook bij. Deze dingen maken het niet moeilijker in mijn hoofd. Op dit moment ben ik alleen maar bezig om met Feyenoord een plek in de play-offs te veroveren."




Tags

fer afronding factor stefan telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda