Transparent
Inloggen
Sluiten

Martins Indi: jonkies wilden de Kuip overnemen

25 april 2011 12:15

Martins Indi was in de jeugd nooit uitblinker, maar mocht toch jaarlijks blijven. "Ik was nooit een echte uitblinker, moest het altijd van hard werken hebben" aldus de verdediger op OnsOranje.nl.

"Die mentaliteit heeft me ver gebracht. Ik zag leeftijdsgenoten Luc Castaignos en Stefan de Vrij het eerste halen en dacht bij mezelf: dat kan ik ook. We motiveerden elkaar. We wilden De Kuip overnemen, zo voelde het. Mooi om te zien dat die twee al zo ver zijn in hun ontwikkeling. Ik wil ze achterna. Hoe? Door keihard te blijven werken. Dan komt die beloning vanzelf. Ben ik van overtuigd."

"Ik ontwikkel me als voetballer en als mens. Ik ben dit jaar nog maar één keer op stap geweest. Heb er weinig behoefte meer aan. Binnenkort ga ik samenwonen, een nieuwe fase in m’n leven. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Je moet keuzes maken. Vroeger maakte ik vaak de verkeerde keuzes, nu de juiste. Ja, ik heb ook een serieuze kant. Mensen zien mij vaak als een vrolijke, goedlachse, beetje gekke jongen. Dat ben ik ook, maar Bruno Martins Indi is meer dan dat. Zo ga ik soms buiten alleen wandelen. Dan loop ik langs het water en laat ik mijn gedachten de vrije loop. Wat doe ik elke dag en waarom?"

Lees het gehele interview op OnsOranje.nl




Tags

indi martins kuip jonkies achterna castaignos gekke goedlachse motiveerden samenwonen stefan vrolijke wandelen water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel brighton citrate dysfunction eredivisie fildena geertruida heerenveen kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb