Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord neemt revanche en wint met 3-1 van PSV

24 april 2011 16:25

Feyenoord heeft revanche genomen voor de 10-0 in Eindhoven door met 3-1 thuis te winnen van PSV. De Eindhovenaren zijn daardoor zo goed als kansloos voor de daar zo broodnodige titel. Feyenoord blijft daardoor in de race voor de play-offs.

Na een bal op de lat voor PSV nam Feyenoord het duel in handen. De ploeg creeerde diverse kansen, maar vond steeds Isaksson op haar weg. Halverwege de eerste helft werd het dan toch verdiend 1-0. De uitstekend spelende Wijnaldum kopte een voorzet van Diego Biseswar knap binnen. In het vervolg bleef Feyenoord het beste van het spel houden, al waren er kansen voor beide doelen.

Vroeg in de tweede helft moest Engelaar van het veld na een overtreding op Castaignos, zwaar bestraft met direct rood. PSV kwam even later op 1-1. Bij een counter raakte Labyad de paal. Vanuit de rebound schoot invaller Toivonen raak.

Vlak daarna zette Feyenoord alweer orde op zaken. het was opnieuw Wijnaldum die met een kopbal uit een voorzet van Biseswar voor de 2-1 zorgde. Castaignos besliste de wedstrijd door een inzet van Mokotjo binnen te werken. De zege kwam in die fase niet meer in gevaar.




Tags

revanche biseswar castaignos wijnaldum besliste counter creeerde diego engelaar isaksson labyad mokotjo rebound titel toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave