Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans verwachten strijd met PSV

Verslaggever: S

Feyenoord staat er, gerekend in verliespunten, het beste voor van de top 3. Maar welke club wordt de grootste concurrent in de strijd om het kampioenschap? Deze vraag stelden we legden we aan de fans voor via de Feyenoord Poll. Het legioen blijkt het meest rekening te houden met een comeback van PSV: 70,0% stemde voor de Eindhovense club. Slechts een kwart verwacht nog wat van Ajax.

De fans verwachten dus een strijd met PSV om het landskampioenschap. Aardig detail is dat de Eindhovenaren er ook zo over lijken te denken: in eenzelfde Poll op PSV Netwerk staat Feyenoord een straatlengte voor op de andere clubs.

De nieuwe Feyenoord Poll is afkomstig van de Feyenoord Forums. DJSander stelde daar de vraag aan de orde wat fans zouden willen, als ze het voor het kiezen hadden: liever het kampioenschap of de UEFA Cup? De meningen blijken verdeeld. De Feyenoord Poll vraagt alle fans naar hun mening.

Meer op Feyenoord Forums: Landskampioenschap of UEFA Cup?




Tags

poll djsander eenzelfde landskampioenschap legden legioen stemde uefa verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave